Campionat ACRECA 2010 a Bilbao
26 al 28/11/2010

INTERCAIXES ATLETISME: UN BON INICI PER UNNIM


(feu clic sobre l'imatge per veure-la gran)

Veure album de fotografies

Magnífica actuació de la seccions d’atletisme de Caixa Sabadell i Caixa Terrassa al 11è Campionat Intercaixes d’Atletisme disputat el passat cap de setmana a Bilbao, en la que va ser la darrera participació de les dos seccions per separat. El proper mes de maig del 2011, a Albacete, Unnim ja participarà com una sol equip.

Caixa Sabadell va aconseguir una meritòria 6a posició (la indisposició d’un dels seus membres va impedir repetir el 4rt lloc de l’any anterior), mentre que Caixa Terrassa va finalitzar en 15a posició en l’edició mes nombrosa dels darrers anys, fins a un total de 17 Caixes van participar. Cal destacar que si Unnim a les dos seccions, el resultat hauria estat un més que meritori quart lloc, el que ens permet afrontar el futur amb molta il·lusió.

Va ser un cap de setmana molt fred a Bilbao. La pluja va fer acte de presència durant tot el cap de setmana, però la bona sort va fer que l’estona de la cursa el temps ens respectés, i vam poder fer el recorregut (des de Santurce a Bilbao ....) amb bones condicions. Un circuit ràpid, bona temperatura i el gran esforç dels atletes van permetre aconseguir molt bones marques. L’anècdota de la cursa la va protagonitzar en Crisos, que va fer el trajecte de l’hotel fins a la sortida en l’autocar dels atletes d’elit. Per alguna cosa serà ...

El representants de Caixa Sabadell van ser David Vallmitjana, Crisos Lopez, Josep Lluis Luna, Gregori Solà, Ruben Manau, Salva Saez, Berna Len, Pilar Guiral i Enric Torres i per part de Caixa Terrassa van ser Carles Oró, Joan Antoni Navarro i Berta Ibáñez.

Un cop més, destacar el gran ambient que hi ha a la secció, clau dels èxits que any rere any van assolint-se. El cap de setmana va ser magnífic. Visita guiada per Bilbao, bon menjar (que quedi clar que els corredors poquet ....), visita al Guggenheim, els nens que no van parar de jugar, els adults també ..... I a partir d’ara, a pensar en Albacete. Ja com a Unnim, recuperar un lloc entre els 3 primers ha de ser l’objectiu.